Dokumentumkezelő rendszer vállalatoknak

Több, mint 15 év tapasztalatával a hátunk mögött pontosan értjük a versenyszféra és az egyes iparágak problémáit. A szervezeti méreteknek és az eltérő igényeknek megfelelően az egyszerűbb iratkezelő programtól, a komplexebb dokumentumkezelési és folyamatmenedzsment problémákat is hatékonyan kezelni tudó rendszerekkel is vállalata rendelkezésére tudunk állni.

Dokumentumkezelés kompromisszumok nélkül

Megoldások kisvállalatoknak

Letisztult funkcionalitású rendszer kis felhasználószámra, az egyszerűbb dokumentumkezelési folyamatok támogatására: strukturált kezelés és visszakeresés, szerződésnyilvántartás, digitalizálás és jogosultságkezelés a hatékony adminisztrációs folyamatokért.

Megnézem

Megoldások közép- és nagyvállalatoknak

Használja ki dokumentumkezelő rendszerünk által nyújtott határtalan lehetőségeket: szerződéskezelés, munkafolyamat-támogatás, tematikus dokumentumtárak, szerteágazó integrációs kapcsolatok és egyedi fejlesztések teszik átláthatóvá vállalata dokumentumkezelését.

Megnézem

Kiemelt iparágak

Tapasztalataink szerint minden iparág más-más dokumentumkezelési probléma megoldásával küzd. Kiterjedt referenciaállományunknak köszönhetően az elmúlt 15 évben jelentős tapasztalatra tettünk szert az építő-, gyártó- és szolgáltatóiparban. Az egyes iparágak neves vállalatai, köztük élelmiszer- és vegyipari cégek, bank, biztosító társaság, építőipari vállalatok, utazási iroda, vagyonkezelő és munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégek bízták ránk iratkezelési folyamataik optimalizálását.

Gyártóipar

Just in time alapú dokumentumkiszolgálás gyártó cégeknek: gyártási és minőségbiztosítási dokumentumok kezelése, verziókövetés, számlajóváhagyás és közel 50 integrációs lehetőség.

Szolgáltatóipar

Dokumentált információk egyetlen felületen! Papíralapú és e-számlák egységes kezelése automatizált jóváhagyással, áttekinthető szerződésnyilvántartás tematikus dokumentumtárban, integráció ERP és más szakrendszerekkel.

Építőipar

Szerződések, bankgaranciák, teljesítési igazolások, beérkező számlák átlátható kezelése, automatizált jóváhagyás elektronikusan, valamint integráció ERP rendszerekkel és más üzleti szoftverekkel, irodai alkalmazásokkal.

  • Szoftverbevezetés Több, mint 10 éve használt bevezetési módszertanunk a garancia arra, hogy Ön egy 100%-ban megvalósuló szoftverbevezetésnek néz elébe.

  • Szakértői támogatás Kiemelkedő iratkezelési és IT kompetenciákkal rendelkezdő tanácsadók tesznek javaslatot a szervezet folyamatainak optimalizálására.

  • Egyedi fejlesztések A speciális vállalati munkafolyamatokhoz és integrációkhoz biztosítjuk ügyfeleink számára az egyedi rendszerben való gondolkodást.

  • Ügyfélszolgálat Megújult ügyfélszolgálati portált, valamint 6 fős, rugalmas, magyar nyelvű support csapat biztosítja ügyfeleinknek a gyors reagálási időt.

15

Év tapasztalat

10 éve hatékonyan működő bevezetési módszertannal, optimális munkafolyamat kialakítással és profi tanácsadó kollégákkal segítjük a vállalatok dokumentumkezelését.

50

Integrációs lehetőség

Vállalatirányítási és ügyviteli rendszerek, pénzügyi, gazdálkodási, gazdasági szoftverek, e-aláírás megoldások, üzleti szakrendszerek és irodai alkalmazások.

70

Verziófrissítés

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az elmúlt 5 évben közel 70 verziófrissítést hajtottunk végre dokumentumkezelő rendszereinken.

3000

Referencia

Piacvezető iratkezelési szoftverszállítónként több mint 3000 ügyfelünk, köztük közintézmények és vállalatok dokumentumkezelését segítjük nap, mint nap.

Segítünk rendbe tenni vállalata iratkezelési folyamatait!

A DMS One Zrt. több mint 15 éve támogatja dokumentumkezelési megoldásaival a kis-, közepes- és nagyvállalatokat. A dokumentumok nyilvántartása mellett a szerződéskezelés és a számlajóváhagyás problémáira is megoldást kínálunk. Szoftverünket több mint 50 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük vállalatirányítási, pénzügyi, ügyviteli rendszerekkel is. Hisszük, hogy a kiforrott bevezetési módszertan, valamint a tanácsadó kollégák szakmai felkészültsége is hozzájárul szoftverünk 100%-os bevezetéséhez. Önnek is segíthetünk?

Kapcsolatfelvétel Demókérés