Tanúsítványok

Tanúsítványok és felülvizsgálati jegyzőkönyvek

 

A közfeladatot ellátó szerveknél alkalmazható iratkezelési szoftverekkel szemben támasztott követelményekről szóló 3/2018. (II. 21.) BM rendelet szerinti tanúsítvánnyal kell rendelkeznie az iratkezelő szoftvernek, amelyet a közfeladatot ellátó szerv használhat.

Ez az alapvetés, valamint a szakmai kihívás is motiválta a DMS One Zrt.-t, hogy a közszféra számára elérhető szoftverei elsőként szerezzék meg az országban az új tanúsítási rendeletnek megfelelő tanúsítványt. Ennek a kihívásnak eleget téve 2018. szeptember 5-én az országban elsőként teljesítettük a Belügyminisztérium által meghatározott új kritériumokat, és kaptuk meg a vonatkozó tanúsítványokat. A 3 év leteltét követően a kötelező szoftvertanúsítási eljárást sikeresen lefolytattuk, így 2021. szeptember 6-án szoftvereink újabb 3 évre megkapták a 3/2018. BM rendeletnek való megfelelést igazoló tanúsítványokat.

Tanúsítványainkat alább tekintheti meg a “MEGTEKINTÉS” gombra kattintva:

 

Tanúsítvány – DMS One Compact 4.0 rendszer

 

Budapest, 2021. szeptember 6.

Tanúsítvány – DMS One Compact Plus 4.0 rendszer

 

Budapest, 2021. szeptember 6.

Tanúsítvány – DMS One Ultimate 4.0 rendszer

 

Budapest, 2021. szeptember 6.

Használható minősítésű iratkezelési szoftver A szoftverrendelet 2. számú mellékletében található követelményrendszer szerint a legalább 60 pontot elérő, tanúsítással rendelkező iratkezelési rendszer „használható” minőségi jelölést kap, melyből következtetni lehet arra, hogy a program a kötelező követelményeken túl mennyire támogatja az elektronikus ügykezelést.

Nem csak iktató program. Komplex iratkezelő rendszer.

Tanúsított iratkezelő rendszerünk precízen támogatja az iratkezelés alapfolyamatát az érkeztetéstől az ügyintézési feladatokon át a levéltárba adásig. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően elsőként valósítottuk meg a különféle e-szolgáltatásokhoz való kapcsolódást is. Szoftverünk kezeli a Hivatali Kapun keresztül érkezett különféle (ePapír, iForm) küldeményeket, automatikusan érkeztet, iktat és akár ügyintézőre szignál, de aláírhat vele AVDH DHSZ segítségével, és tömegesen ki is küldheti az e-aláírással ellátott dokumentumokat.

KapcsolatfelvételDemókérés