DX MULTIVERSE VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER 4.0

A digitális transzformáció kora olyan átfogó változást követel a vállalatoktól, aminek a hagyományos ERP rendszerekkel képtelenség megfelelni. Sokkal jobb kell a gazdálkodási, pénzügyi feladatokat támogató, részterületi ERP digitalizációnál. Horizontális rendszerre, valódi digitális vállalatirányításra van szükség, ahol a kontrolling motorja az üzleti intelligencia. Ezt nyújtja a DX Multiverse, a vállalatirányítási rendszerek negyedik generációja.

Ajánlatot kérek

Transzformációs keretrendszer minden vállalattípus számára

Ökoszisztéma a sikeres vállalati digitalizációhoz

Az erőforrások maximális kiaknázása és az ehhez kapcsolódó pénzügyi eredményesség csak egy irányításra termett szoftverrel érhető el. A DX Multiverse transzformációs ökoszisztémával a vezetők képesek felpörgetni a core business folyamatokat. Végre valódi irányítási szemléletet érvényesíthet, garantált vezetői kontrollt vihet az üzleti és adminisztratív tevékenységbe.

Rendezze be szoftverét testreszabottan, válasszon célmegoldásaink közül!

Szerződéskezelés

A szerződéskezeléssel kapcsolatos problémák egyedi mixet képeznek, amelyre a DX Multiverse a többi között automatizált jóváhagyást, intelligens információ menedzsmentet és határidő figyelmeztetéseket nyújt megoldásként.

 

BŐVEBBEN

Számlaigazoltatás

DX Multiverse vállalatirányítási rendszerrel a számlák rögzítése, ellenőrzése, jóváhagyása is megvalósítható, sőt NAV online adatkapcsolattal a számlák adattartalma automatikusan is kinyerhető.

 

BŐVEBBEN

HR folyamatok

A kollégák munkáját a DX Multiverse rendszer rugalmasan paraméterezhető folyamatokkal támogatja. Automatizálhatók a munkaszerződéssel, a céges eszközökkel, informatikai hozzáféréssel, jogosultságokkal, oktatásokkal, kapcsolatos folyamatok.

 

BŐVEBBEN

Beszerzéskezelés

A jól kialakított és elektronikusan vezérelt beszerzési folyamatok növelik a transzparenciát és nagyobb teljesítményhez vezetnek. A beszerzések lebonyolítása automatizálható, így nem égeti feleslegesen a vállalati erőforrásokat.

 

BŐVEBBEN

Workflow és feladatkezelés

Amikor az írott és íratlan szabályok nem adnak elég erős keretet a folyamatok rapid végigviteléhez, akkor van szükség workflow megoldásra. A DX Multiverse vállalatirányítási rendszer lehetővé teszi a projektek folyamatos központi koordinációját.

 

BŐVEBBEN

Integráció

A digitális transzformáció nagymértékben szól a különböző rendszerek integrációjáról. A DX Multiverse több mint 70 szoftverrel már képes volt kapcsolatot kialakítani a munkamenetek egyszerűsítése, a párhuzamosságok megszüntetése érdekében.

 

BŐVEBBEN

Üzleti intelligencia

Az üzleti intelligencia (BI) megoldással bővített DX Multiverse folyamatosan gyűlő adatait fogja munkára. Ez a legmodernebb kontrolling trend. Az adatsorokból azonnal összeállítja a táblázatokat és grafikonokat, melyeket néhány kattintással a kívánt formába hozhat a felhasználó.

 

BŐVEBBEN

Dokumentumkezelés

A DX Multiverse vállalatirányítási rendszer lehetővé teszi a papíralapú dokumentumok digitalizálását és vezérli a dokumentumokhoz kapcsolódó üzleti folyamatokat. Minden olyan feladat, amit egy dokumentum érkezése generál, határidőre és szabályosan valósul meg.

 

BŐVEBBEN

E-ügyintézés

A hasznos elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat saját felületén, integráltan teszi elérhetővé a DX Multiverse vállalatirányítási rendszer. Közvetlen Cégkapu elérést biztosít és egyedülálló módon képes a küldeményekkel és igazolásokkal kapcsolatos feladatok automatizálására.

 

BŐVEBBEN

A HAGYOMÁNYOS ERP RENDSZEREKKEL SZEMBEN A DX MULTIVERSE TRANSZFORMÁCIÓS ÖKOSZISZTÉMA:

 1. Testreszabható Testreszabható folyamatmenedzsmentet biztosít külön fejlesztés nélkül.
 2. Biztosítja a jogosultságkezelést Kifinomult jogosultság beállítást tesz elérhetővé a tartalmak megosztásánál.
 3. Felpörgeti az automatizációt Automatizálja a gyakran ismétlődő adminisztratív és projekt munkákat.
 4. Üzleti intelligenciát visz a kontrollingba Teljes körű adatgyűjtést tesz lehetővé a szöveges tartalmakból is.
 5. Adatvezérelt döntéstámogatást tesz lehetővé Felhasználható információvá alakítja az adatokat.
 6. Megszünteti a szigetszerű működést Egy tető alá hozza a vállalat már működő digitális fejlesztéseit.

Fedezze fel a vállalatirányítási rendszerek legmodernebb, negyedik generációját!

Kérjen ajánlatot vagy ingyenes konzultációt szaktanácsadónkkal!

Amire a DX Multiverse vállalatirányítási rendszer biztosan megoldást nyújt

Szerződéskezelés

A szerződések meghatározzák a vállalati folyamatokat, átszövik a működést. Korszerű megoldás nélkül általában már a szerződések nyilvántartása is problémákhoz vezet, nem beszélve arról, amikor valamilyen információt kell kinyerni egy adott szerződésből, vagy nagyszámú és sokféle határidőt kell betartani. A szerződéskezeléssel kapcsolatos problémák egyedi mixet képeznek, amelyre a DX Multiverse vállalatirányítási rendszer testreszabott megoldást nyújt nyomon követhető véleményezéssel és automatizálható jóváhagyási folyamatokkal.

 • Szerződés életciklus-követés, verziók visszakeresése
 • Jóváhagyás, folyamat-vizualizáció
 • Szerződéshez kötődő dokumentumok összekapcsolása
 • Külön szerződéstár, listák, riportok
 • Jogosultságkezelés

KAPCSOLAT

Számlaigazoltatás

A számlák kezelése meghatározott üzleti folyamatok mentén történik, hogy csak olyan számlák kerüljenek kifizetésre, amik a megfelelő ellenőrzési pontokon átestek. DX Multiverse vállalatirányítási rendszerrel a számlák rögzítése, ellenőrzése, jóváhagyása is megvalósítható, sőt NAV online adatkapcsolattal  a számlák adattartalma akár automatikusan is kinyerhető. Tetszőlegesen alakíthatók ki jóváhagyási forgatókönyvek vagy akár emberi beavatkozás nélkül is megoldható egy számla feldolgozása.

 • Számlatár kialakítási lehetőség
 • Papírmentes számlakezelés
 • Automatizált számlajóváhagyás
 • NAV számlaadat elérés
 • Határidő figyelmeztetések

KAPCSOLAT

HR folyamatok irányítása

A munkaügyi folyamatoknál kiemelten fontos, hogy minden a jogszabályokban meghatározott módon és a vállalat belső szabályrendszere szerint történjen. A kollégák munkáját a DX Multiverse vállalatirányítási rendszer előre meghatározott folyamatokkal támogatja, amelyekben mindig rendelkezésükre állnak a szükséges adatok és dokumentumok. Automatizálhatók a munkaszerződéssel, a céges eszközökkel, informatikai hozzáféréssel, jogosultságokkal, oktatásokkal, stb. kapcsolatos folyamatok.

 • Kiválasztási folyamatok vezérlése
 • Be- és kiléptetések kezelése
 • Szabadság igénylés
 • Személyügyi nyilvántartás, dokumentumkezelés
 • Elektronikus aláírások elérhetősége

KAPCSOLAT

Beszerzéskezelés

A jól kialakított és elektronikusan vezérelt beszerzési folyamatok növelik a transzparenciát és nagyobb teljesítményhez vezetnek. A beszerzések lebonyolítása automatizálható, így nem égeti feleslegesen a vállalati erőforrásokat. A hagyományos ERP rendszerek nem támogatják megfelelően a beszerzés előkészítését és utókövetését, a DX Multiverse vállalatirányítási rendszer azonban ezt is lehetővé teszi a teljes beszerzési ciklus támogatása mellett.

 • Beszállítók kiválasztása
 • Jóváhagyások automatizálása
 • Számlakezelés
 • Szerződéskezelés
 • Határidő figyelmeztetések

KAPCSOLAT

Workflow és feladatkezelés

Amikor az írott és íratlan szabályok nem adnak elég erős keretet a folyamatok rapid végigviteléhez, akkor van szükség workflow megoldásra. A DX Multiverse vállalatirányítási rendszer 4.0 lehetővé teszi a projektek folyamatos központi koordinációját. Nyomon követhető fejlemények, azonnali menedzselhetőség, szükség esetén rugalmas beavatkozás - ez a haladó vállalatok és az ügyfélbarát szervezetek legfőbb segítőtársa. A workflow funkció minden folyamatnál egymás után fűzi a szükséges lépéseket, és mindig annak adja a feladatot, akinek dolga van vele, tehát végigvezeti a munkafázisokon a kompetens teameket, feladatvégzőket.

 • Automatikus feladatkiosztás
 • E-mail figyelmeztetések, határidő figyelmeztetések
 • Kapcsolódó dokumentumok beemelése a munkafolyamatba
 • Döntési elágazások és csoportos döntéshozatal
 • Többféle kiértékelési lehetőség

KAPCSOLAT

Integráció

A digitális transzformáció nagymértékben szól a különböző rendszerek integrációjáról. A DX Multiverse vállalatirányítási rendszer több mint 70 szoftverrel már képes volt kapcsolatot kialakítani a munkamenetek egyszerűsítése, a párhuzamosságok megszüntetése érdekében. Ön se végeztesse el kétszer ugyanazt a munkát, használja ki jobban a szoftverek összekapcsolását, kérje az integrációt az alábbi rendszertípusokhoz:

 • ERP rendszerek
 • CRM szakrendszerek
 • HR rendszerek
 • Speciális vállalati és intézményi szakrendszerek
 • Ipari és kereskedelmi rendszerek

KAPCSOLAT

Üzleti intelligencia

Az üzleti intelligencia (BI) megoldással operáló DX Multiverse vállalatirányítási rendszer 4.0 folyamatosan gyűlő adatait fogja munkára. Ez a legmodernebb kontrolling trend. A feladatokkal, folyamatokkal kapcsolatos és a dokumentumokban tárolt adatok megfelelő feldolgozás után a professzionális döntéshozatalt támogatják. Megoldásunk intuitív elemzési és riportolási élményt nyújt. Az adatsorokból azonnal összeállítja a táblázatokat és grafikonokat, melyeket néhány kattintással és húzással a kívánt formába hozhat a felhasználó.

 • Vezető magas színvonalú kiszolgálása
 • Gyorsuló elemző munka, döntéstámogatás
 • Egyszerű riportkészítés
 • Excel táblák mellőzése
 • Modern dizájn, könnyű kezelhetőség

KAPCSOLAT

Dokumentumkezelés

Nagy mennyiségű dokumentum kezelése során különféle nehézségekbe ütközhetünk: milyen feladatok vannak, kinek a dolga, mikorra kell elvégezni? A DX Multiverse vállalatirányítási rendszer egyrészt lehetővé teszi a papíralapú dokumentumok digitalizálását (elektronikus hitelesítéssel is), továbbá biztosítja későbbi visszakereshetőségüket különféle szempontok alapján. A rendszer vezérli a dokumentumokhoz kapcsolódó üzleti folyamatokat, azaz biztosítja, hogy minden olyan feladat, amit egy dokumentum érkezése generál, határidőre és szabályosan valósuljon meg. A feladatok – akár automatikus – kiosztása, a határidők figyelése, jelentések készítése a rendszer funkciói közé tartoznak.

 • Digitalizálás, OCR szövegfeldolgozás
 • Űrlapok feldolgozása, adatkinyerés
 • Papírmentes működés, elektronikus archiválás
 • Összefüggő dokumentumok összekapcsolása
 • Gyors kereshetőség, megosztás
 • Kifinomult jogosultságkezelés

KAPCSOLAT

E-ügyintézés

A megkerülhetetlen és a hasznos elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat saját felületén, integráltan teszi elérhetővé a DX Multiverse vállalatirányítási rendszer. Közvetlen Cégkapu elérést biztosít és egyedülálló módon képes a küldeményekkel és igazolásokkal kapcsolatos feladatok automatizálására. Kifinomult jogosultságkezelést kínál, már a letöltésnél szortírozhatóvá teszi a küldeményeket, továbbá a cégkapus dokumentumokkal kapcsolatos munkát a megfelelő kollégához delegálja. A DX Multiverse rendszer továbbá elérhetővé teszi a népszerű elektronikus aláírási szolgáltatásokat, és kapcsolódik a NAV online számla adatbázisához is.

 • Jogszabályi megfelelés a kötelező szolgáltatásoknál
 • Elektronikus aláírások használata
 • Közhiteles adatbázisok elérése
 • NAV online számla adatbázis elérése
 • Cégkapu automatizálás szortírozással

KAPCSOLAT

Miért a DMS One új generációs vállalatirányítási rendszere?

A DMS One Zrt.-nél több mint 3500 cég és szervezet digitalizációs tudása összpontosul. Rendszereink mindig a legmodernebb technológián alapulnak és legfejlettebb szolgáltatásokat nyújtják. 20 éves tapasztalatunkkal utat mutatunk a sikeres transzformációhoz. Átfogó digitalizációs szemléletünk mérhető eredményt hoz: gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb működés, kevesebb hiba, felelős vállalatirányítás jobb döntésekkel. A digitális transzformáció elkerülhetetlen, a DMS One-nal megéri belevágni.

DEMÓKÉRÉS

20

Év tapasztalat

A dinamikusan változó szervezeti és jogszabályi környezethez rugalmasan alkalmazkodunk: stabil szoftverünkkel az előírásoknak való megfelelést prioritásként kezeljük.

70

Integrációs lehetőség

Szoftverünket több mint 70 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük ügyviteli, pénzügyi rendszerekkel, irodai alkalmazásokkal.

3500

Ügyfél

Ismerjük a vállalatok és az egyes iparágak problémáit. A legkülönfélébb szervezetekbe vezettük már be szoftvereinket, így az Ön vállalata sem jelenthet problémát.

50.000.000

Kezelt dokumentum

Utat mutatunk a digitális átalakulásban! 25 ezer felhasználónk több mint 50 millió dokumentumot kezel évente szoftvereinkkel.