Referenciáink a közszférában

Piacvezető szoftverszállítóként évtizedes tapasztalatunkat és szakértelmünket állítjuk a közfeladatot ellátó szervezetek szolgálatába. Az országban elsőként szereztük meg a 3/2018. BM rendeletnek megfelelő tanúsítást, így ügyfeleink is elsőként felelhetnek meg a jogszabályi követelményeknek.

22

Állami Erdőgazdaság

Hazánk összes állami erdőgazdasága a DMS One tanúsított iratkezelő megoldását használja.

40

%-a az államigazgatásnak

A DMS One rendszere a legelterjedtebb iratkezelő szoftver a központi közigazgatásban.

80

%-a a kórházaknak

A magyar kórházak 80 %-ánál a DMS One Ultimate iratkezelő rendszere segíti az iktatást.

3000

Magyar önkormányzat

Az önkormányzati ASP rendszer keretében a DMS One szoftvere biztosítja az iratkezelő alkalmazást.

Esettanulmányok

Ismerje meg a DMS One dokumentumkezelő szoftvereket használó intézmények, vállalatok sikertörténetét, rendszereink bevezetésének előnyeit, iratkezelő szoftvereink használatával kapcsolatos tapasztalataikat.

Oktatási Hivatal

A hazai oktatás szinte minden területét összefogó Oktatási Hivatal 2008. január 1. óta használja a DMS One elektronikus iratkezelő rendszerét. Ennek továbbfejlesztéseként valósult meg a jelenleg használt, teljes mértékben testre szabott digitális dokumentumkezelő megoldás, amely az egyes szakági rendszereket is integrálja, valamint a legújabb kormányzati e-szolgáltatásokat (eHR, postai SZEÜSZ) is használja.

Letöltöm

Sefag Zrt.

A 11 telephelyen működő SEFAG Zrt.-nél 2014 elején vezették be a DMS One Ultimate rendszert, melynek köszönhetően a cég teljes iratkezelési folyamata dokumentálttá vált. A többszintű jogosultságkezelésnek köszönhetően ezentúl a jogosulatlan hozzáférések is kizárhatók, miközben az összes dolgozó, a 11 iroda bármelyikéből eléri a munkájához szükséges dokumentumokat.

Letöltöm

Észak-magyarországi Közlekedési Központ

Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ – korábban Borsod Volán – hosszú évekig használt iktató szoftvere és manuális iktatása leváltására keresett egy költséghatékony és könnyen kezelhető megoldást, mely teljes körű elektronikus dokumentumkezelést tesz lehetővé, és bekapcsolja a külső telephelyeket is a központi nyilvántartásba.

Letöltöm

Nem csak iktató program. Komplex iratkezelő rendszer.

Tanúsított iratkezelő rendszerünk amellett, hogy precízen támogatja az iratkezelés alapfolyamatát az érkeztetéstől az ügyintézési feladatokon át a levéltárba adásig, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően elsőként valósítottuk meg a különféle e-szolgáltatásokhoz való kapcsolódást is. Szoftverünk kezeli a Hivatali kapunk keresztül érkezett különféle (ePapír, iForm) küldeményeket, automatikusan érkeztet, iktat és akár ügyintézőre szignál, de aláírhat vele AVDH DHSZ segítségével, és tömegesen kiküldheti az e-aláírással ellátott dokumentumokat.

Demót kérek!