Tanúsítványok

Tanúsítványok és felülvizsgálati jegyzőkönyvek

 

A közfeladatot ellátó szerveknél alkalmazható iratkezelési szoftverekkel szemben támasztott követelményekről szóló 3/2018. (II. 21.) BM rendelet szerinti tanúsítvánnyal kell rendelkeznie az iratkezelő szoftvernek, amelyet a közfeladatot ellátó szerv használhat.

Ez az alapvetés, valamint a szakmai kihívás is motiválta a DMS One Zrt.-t, hogy a közszféra számára elérhető szoftverei elsőként szerezzék meg az országban az új tanúsítási rendeletnek megfelelő tanúsítványt. Ennek a kihívásnak eleget téve 2018. szeptember 5-én az országban elsőként teljesítettük a Belügyminisztérium által meghatározott új kritériumokat, és kaptuk meg a vonatkozó tanúsítványokat, amelyeket a szokásos évi audit során legutóbb 2020. szeptember 21-én erősítettünk meg.

Tanúsítványainkat alább tekintheti meg a “MEGTEKINTÉS” gombra kattintva:

 

Tanúsítvány – DMS One Compact 4.0 Ügyiratkezelő rendszer

 

Budapest, 2018. szeptember 5.

Tanúsítvány – DMS One Ultimate PE 4.0 rendszere

 

Budapest, 2018. szeptember 5.

Tanúsítvány – DMS One Compact 4.0 Ügyiratkezelő rendszer

 

Budapest, 2020. szeptember 21.

Tanúsítvány – DMS One Ultimate PE 4.0 rendszere

 

Budapest, 2020. szeptember 21.

Használható minősítésű iratkezelési szoftver A szoftverrendelet 2. számú mellékletében található követelményrendszer szerint a legalább 60 pontot elérő, tanúsítással rendelkező iratkezelési rendszer „használható” minőségi jelölést kap, melyből következtetni lehet arra, hogy a program a kötelező követelményeken túl mennyire támogatja az elektronikus ügykezelést.

Nem csak iktató program. Komplex iratkezelő rendszer.

Tanúsított iratkezelő rendszerünk amellett, hogy precízen támogatja az iratkezelés alapfolyamatát az érkeztetéstől az ügyintézési feladatokon át a levéltárba adásig, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően elsőként valósítottuk meg a különféle e-szolgáltatásokhoz való kapcsolódást is. Szoftverünk kezeli a Hivatali kapunk keresztül érkezett különféle (ePapír, iForm) küldeményeket, automatikusan érkeztet, iktat és akár ügyintézőre szignál, de aláírhat vele AVDH DHSZ segítségével, és tömegesen kiküldheti az e-aláírással ellátott dokumentumokat.

KapcsolatfelvételDemókérés