Referenciáink vállalatoknál

Több, mint 15 év tapasztalatával a hátunk mögött pontosan értjük a versenyszféra és az egyes iparágak problémáit. Magyarország neves vállalatai, köztük gyártó cégek és építőipari vállalatok, bankok, biztosító társaság, utazási iroda, vagyonkezelő és munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégek bízták ránk dokumentumkezelési folyamataik optimalizálását.

14

Vállalati iparág

14 vállalati iparágban, köztük gyártó, építőipari és szolgáltató cégek használják a DMS One megoldásait.

16

Integrációs lehetőség

A versenyszférában 16 üzleti szoftverrel, ERP és irodai alkalmazással biztosítunk integrációs lehetőséget.

30

Gyártó vállalat

Már közel 30 gyártó cégnél segítjük szoftvereinkkel a dokumentumkezelési és adminisztrációs folyamatok optimalizálását.

10000

Felhasználó

A vállalati szektorban több mint 10 000 felhasználó használja dokumentumkezelő rendszerünket.

Esettanulmányok

Ismerje meg, milyen pozitív változásokat hozhat vállalata dokumentumkezelési kultúrájába a DMS One rendszerének bevezetése! Sikertörténetek vállalati ügyfeleinktől a szoftverbevezetésről, a dokumentumkezelési folyamatok átalakításáról és a bevezetés óta eltelt időszak tapasztalatairól.

Trenkwalder

A nemzetközi munkaerő-kölcsönző cég több mint 25 magyarországi irodájában 2013 decemberében vezették be a DMS One Ultimate rendszerét, amely átlátható és hatékony mederbe terelte az irattárazást és a szerződéskezelést. Napi 1 óra időmegtakarítást és közel 200 lappal kevesebb nyomtatást nyertek a cég munkatársai elektronikus iratkezelő szoftver bevezetésével.

Letöltöm

ELTEC Holding

A nulla hiba mentalitást valló Eltec a dokumentumkezelő rendszer bevezetésére olyan partnert keresett, aki koncepcionális szakértői hozzáállást képvisel. A DMS One Ultimate bevezetésének köszönhetően magas adatbiztonság és gyors információáramlás valósult meg, ráadásul a mobilhozzáférésnek köszönhetően a munka sosem állhat meg.

Letöltöm

Pek-Snack

A Pek-Snack azt vallja, hogy az a jó rendszer, amit nem az informatikusok, hanem a kulcsfelhasználók üzemeltetnek. Mindenképpen az SAP vállalatirányítási rendszerükkel integrált megoldást szerettek volna és ez a dokumentumkezelő szoftverünk kapcsán meg is valósult. Az ügyféladatok így autoszinkron módon kerülnek dolgozásra az ERP rendszerükkel.

Letöltöm

Magyar Cukor

Éves szinten több ezer dokumentum kezeléséről van szó a Magyar Cukornál, elsősorban a szerződések és az azokkal összefüggő kommunikáció rendben tartásáról. A székhely és a telephelyek közötti dokumentummegosztás is gondot okozott. Ennek kiküszöbölésére vezettek be elektronikus dokumentumkezelő rendszert. Olvassa el, hogyan zajlott a kiválasztás, a bevezetés és mik a legfőbb tapasztalatok!

Letöltöm

https://dmsone.hu/wp-content/uploads/2018/10/logo-trewnkwalder-1.png

Dokumentumkezelés a Trenkwaldernél

Napi 1 óra időmegtakarítást és közel 200 lappal kevesebb nyomtatást nyertek a cég munkatársai az elektronikus dokumentumkezelés bevezetésével. Több fronton is jelentősen átalakultak dokumentumkezelési folyamataik: bevezették a vonalkódos digitalizálást, a strukturált szerződéskezelést, és a számlaigazoltatás is automatizáltan, munkafolyamat-támogatás segítségével valósul meg.

https://dmsone.hu/wp-content/uploads/2018/10/logo-eltec-1-e1548239402478.png

Dokumentumkezelés az ELTEC-nél

DMS One szoftverének bevezetésével magas adatbiztonság és gyors információáramlás valósult meg a cégnél, a mobilhozzáférés a vezetők munkáját könnyíti meg jelentősen. A dokumentumkezelő szoftver teremti meg az összhangot a vállalatnál használt üzleti rendszerek között, az integrációnak és a workflow funkciónak köszönhetően dokumentált, átlátható vállalati működés valósult meg. Nézze meg videónkat a bevezetés tapasztalatairól!

Segítünk rendbe tenni vállalata iratkezelési folyamatait!

A DMS One Zrt. több mint 15 éve támogatja dokumentumkezelési megoldásaival a kis-, közepes- és nagyvállalatokat. A dokumentumok nyilvántartása mellett a szerződéskezelés és a számlajóváhagyás problémáira is megoldást kínálunk. Szoftverünket több mint 50 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük vállalatirányítási, pénzügyi, ügyviteli rendszerekkel is. Hisszük, hogy a kiforrott bevezetési módszertan, valamint a tanácsadó kollégák szakmai felkészültsége is hozzájárul szoftverünk 100%-os bevezetéséhez. Önnek is segíthetünk?

Demót kérek!