Üdvözlünk a DMS One Zrt. karrier oldalán

Fedezd fel az álláslehetőségeinket!

 

Junior Full Stack Developer

Most itt a lehetőség számodra is, hogy csatlakozz a DMS One csapatához! Kreatív, agilis junior full stack developer kollégát keresünk, aki szívesen venne részt szoftver termékünk fejlesztésében.

Részletek

 

 

Senior Full Stack Developer

Most itt a lehetőség számodra is, hogy csatlakozz a DMS One csapatához! Kreatív, agilis senior full stack developer kollégát keresünk, aki szívesen venne részt szoftver termékünk fejlesztésében.

Részletek

 

A DMS One számokban

20+

Év tapasztalat

A dinamikusan változó szervezeti és jogszabályi környezethez rugalmasan alkalmazkodunk: stabil szoftverünkkel az előírásoknak való megfelelést prioritásként kezeljük.

70

Integrációs lehetőség

Szoftverünket több mint 50 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük ERP, pénzügyi, ügyviteli megoldásokkal és irodai alkalmazásokkal is.

70

Verziófrissítés 5 év alatt

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az elmúlt 5 évben közel 70 verziófrissítést végeztünk iratkezelő rendszereinken. Szoftvereinket elsőként tanúsíttattuk.

3500+

Elégedett ügyfél

Ismerjük az intézmények, vállalatok problémáit. A legkülönfélébb szervezetekbe vezettük már be szoftverünket, így az Ön szervezete sem jelenthet problémát.